Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/digital4/MOT.digital4plovdiv.com/wp-content/plugins/formcraft3/formcraft-main.php on line 1019

ТЕМА

Факторингът – съвременният финансов инструмент за развитие на бизнеса

Детайлно разработване с участниците на въпроси свързани с факторинговото обслужване на компаниите в условията на регрес, без регрес, реверсивен факторинг, възможностите за ефективното планиране на ежедневните финансови потоци на компанията, методите за управление на процентните рискове  при стоковото кредитиране, методики за проверка платежоспособността на клиентите и управлението на дебиторските задължения.

ПРЕДСТАВЯНЕ

БОРИСЛАВ ЦВЕТАНОВ има магистърска степен по икономика от университета в Хайделберг, Германия.

Започва професионалното си развитие в международни компании като Reuters Financial Solutions,  и  Thyssen Krupp.

От 2005 година работи в областта на факторинга и международно търговско финансиране. Ръководи дейността на DS-Concept за Източна Европа и същевременно е Управител на DS-Concept Factoring за България.

Участва в изготвянето на анализи за офисите на DS-Concept на няколко континента и Източна Европа - пазари, които той познава много добре. В България е участвал многократно като гост лектор и е водил обучения на тема  международен факторинг.

""
1
Бърза форма за регистрация:
Име на участника (въведете със запетаи при повече от 1 участник)
Телефон за връзка
Професия / длъжност
ЕГН
Име на фирма / организация
Адрес на фирмата по регистрация
ЕИК / БУЛСТАТ /
ИН по ДДС
МОЛ
Как научихте за събитието:
Код за отстъпка:
Промо код
Желаете ли да участвате в Networking cocktail party? (+50 лв.)
Previous
Next

TOP