Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/digital4/MOT.digital4plovdiv.com/wp-content/plugins/formcraft3/formcraft-main.php on line 1019

ТЕМА

Важни стъпки да стартираш онлайн бизнес на нов пазар

Пред всеки успешен онлайн търговец стои въпросът дали не е време да прехвърли бизнеса си и в друга държава. Презентацията на Balkan eCommerce ще се опита да отговори на въпроси като: за какво трябва да се погрижите най-напред; кои са важните фактори, които да вземете предвид, преди да стартирате своя онлайн магазин в чужбина; кои са често срещаните грешки, когато започвате на нов пазар; какво да направите, за да се предпазите от тях и др. Ще бъдат представени конкретни примери с реални клиенти, както и практически съвети, които можете да използвате в работата си незабавно.

ПРЕДСТАВЯНЕ

Елена Грозева е проджект мениджър на "Balkan eCommerce" -  проект, който по своя замисъл свързва бизнеса в България, Румъния и Гърция, но на практика вече започна да добавя и други европейски държави към своето портфолио.

Елена има магистърска степен по специалност "Балканистика" към СУ "Св. Климент Охридски" и освен румънски, гръцки и албански, владее също и английски и руски език. Опитът ѝ като преводач на уебсайтове от български на румънски я въвежда в света на електронната търговия. Работата като търговски представител, а по-късно и като мениджър, ѝ осигурява необходимите умения да организира и ръководи сложни проекти с разнообразни дейности и многобройни подизпълнители.

От 2017 г. Елена се присъединява към екипа на "Balkan eCommerce" и става основна движеща сила зад успешното му разрастване не само на Балканите, но и в Испания, Чехия и Полша. Темата на презентацията ѝ на Digital 4Plovdiv e "7 важни стъпки да стартираш онлайн бизнес на нов пазар".

""
1
Бърза форма за регистрация:
Име на участника (въведете със запетаи при повече от 1 участник)
Телефон за връзка
Професия / длъжност
ЕГН
Име на фирма / организация
Адрес на фирмата по регистрация
ЕИК / БУЛСТАТ /
ИН по ДДС
МОЛ
Как научихте за събитието:
Код за отстъпка:
Промо код
Желаете ли да участвате в Networking cocktail party? (+50 лв.)
Previous
Next

TOP