Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/digital4/MOT.digital4plovdiv.com/wp-content/plugins/formcraft3/formcraft-main.php on line 1019

ТЕМА

Dropshipping и счетоводство. Митнически тарифи и процедури.

Мога ли като фрийлансър да правя онлайн търговия? Трябва ли ми фирма, ако да – кога? С българска фирма ли да работя или да я регистрирам в друга държава? Какви данъци дължа ако правя онлайн търговия или дропшипинг? Трябва ли да имам ДДС регистрация и в кои случаи? Трябва ли да издавам касови бележки при международна онлайн търговия? Как мога да намаля банковите такси при плащане? Какви са законодателните изисквания за онлайн търговия в другите страни? Какви институции в България и по света може да ме проверяват? Какви са новите изисквания от Регламентът за защита на личните данни (GDPR), който влиза в сила на 25-ти май и какво трябва да направя за да се съобрази моя бизнес с него?

ПРЕДСТАВЯНЕ

Преди 10 г. Христо стартира бизнес и забелязва, че повечето счетоводители не са наясно с новите технологии. Тогава решава да направи счетоводна къща, която е в час със съвремените IT услуги. Христо ръководи екип от счетоводители, които са наясно с Upwork, Freelancer.com, Fiverr, Ebay, Shopify, Google Adwords и др. Има завършено инженерно и икономическо образование, което му помага да бъде широкоспектърен експерт по онлайн бизнес. Екипът на Голдън вижън е защитавал предприемачи при стотици проверки и се гордее, че няма нито една глоба.

""
1
Бърза форма за регистрация:
Име на участника (въведете със запетаи при повече от 1 участник)
Телефон за връзка
Професия / длъжност
ЕГН
Име на фирма / организация
Адрес на фирмата по регистрация
ЕИК / БУЛСТАТ /
ИН по ДДС
МОЛ
Как научихте за събитието:
Код за отстъпка:
Промо код
Желаете ли да участвате в Networking cocktail party? (+50 лв.)
Previous
Next

TOP