Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/digital4/MOT.digital4plovdiv.com/wp-content/plugins/formcraft3/formcraft-main.php on line 1019

ТЕМА

Плащания в онлайн магазини - популярни методи и платформи. Криптовалути

След всички усилия, които един собственик на онлайн магазин полага за изграждането му, оптимизацията и рекламата, идва моментът в който потребителят трябва да плати. Ако искате да предложите на клиентите си повече избор и удобство при закупуването на Вашия продукт, тази лекция е точно за Вас. Презентацията ще представи възможностите за плащания в онлайн магазини на различните пазари и ще даде насоки за това как да изберете подходящата за Вашата нужда система.

ПРЕДСТАВЯНЕ

Мартин Богданов е изпълнителен директор и сред основателите на Paysera България, една от първите FinTech компании в страната. Г-н Богданов работи във финансовия сектор повече от 20 години и е заемал ръководни позиции във водещи банки в България и Албания. Завършил е Софийската математическа гимназия и Университета за национално и световно стопанство, има множество международни специализации в областта на икономическите науки, дълговите инструменти, паричен и валутен пазари, кредитиране и техники на продажби. Мартин Богданов е бил лектор на различни събития за електронна търговия, онлайн магазини, платежни системи, на конференции за международен бизнес, техники на продажби и др.

""
1
Бърза форма за регистрация:
Име на участника (въведете със запетаи при повече от 1 участник)
Телефон за връзка
Професия / длъжност
ЕГН
Име на фирма / организация
Адрес на фирмата по регистрация
ЕИК / БУЛСТАТ /
ИН по ДДС
МОЛ
Как научихте за събитието:
Код за отстъпка:
Промо код
Желаете ли да участвате в Networking cocktail party? (+50 лв.)
Previous
Next

TOP