Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/digital4/MOT.digital4plovdiv.com/wp-content/plugins/formcraft3/formcraft-main.php on line 1019

ТЕМА

Следващата индустриална революция - как електронната търговия променя B2B

Изследването хвърля поглед към настоящите тенденции и огромното влияние и потенциал на електронната търговия в  B2B сегментаЩе бъдат предложени практически съвети и стратегии, използвани в бизнеса, които да помогнат на онлайн предприемачите да предлагат по-успешно на международния пазар.

ПРЕДСТАВЯНЕ

Моника Митева

Директор Маркетинг и Продажби в DHL Express България.

Започва работа в компанията през далечната 2000 г. в кол-центъра на отдел Обслужване на клиенти. През годините заема различни позиции в отдел Обслужване на клиенти, а по-късно и в Търговския отдел на компанията. През 2006 излиза от DHL и става част от екипа за Стратегически продажби на един от телекомите в страната. В средата на 2007 г. се връща в групата на DP DHL, като оглавява Търговския отдел на DHL Freight за България и Македония. От началото на 2014 тя ръководи отдел Маркетинг и Продажби на DHL Express в България и работи за позиционирането на компанията като стратегически партньор както на корпоратичния бизнес, така и на малкия и среден такъв; на стартиращите компании и онлайн търговците  в частност. Под нейно ръководство, DHL Express разработва и внедрява програма за консултиране и подпомагане на стартиращи и съществуващи онлайн магазини, чиято цел е да подкрепя развитието на родния бизнес на международната сцена.

""
1
Бърза форма за регистрация:
Име на участника (въведете със запетаи при повече от 1 участник)
Телефон за връзка
Професия / длъжност
ЕГН
Име на фирма / организация
Адрес на фирмата по регистрация
ЕИК / БУЛСТАТ /
ИН по ДДС
МОЛ
Как научихте за събитието:
Код за отстъпка:
Промо код
Желаете ли да участвате в Networking cocktail party? (+50 лв.)
Previous
Next

TOP