Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/digital4/MOT.digital4plovdiv.com/wp-content/plugins/formcraft3/formcraft-main.php on line 1019

ТЕМА

Как да ползваме успешно платформи за обяви и да продаваме повече.

OLX България достига до над 50 % от потребителите на интернет в България и е част от OLX Group, която развива платформи за онлайн обяви в над 40 държави. На глобално ниво в групата работят 4000 души в 25 офиса на 5 континента.

Основна мисия на компанията е да подобрява живота на потребителите си, като ги свързва за взаимно изгодни сделки онлайн.

На глобално ниво в OLX се публикуват над 54 милиона обяви всеки месец, има над 1,9 милиарда посещения на платформите на компанията. Всяка секунда се публикуват обяви за 3 жилища, 4 модни артикула, 2 автомобила и 2 телефона.

ПРЕДСТАВЯНЕ

Надежда Попова е Мениджър продажби на OLX за България. Компанията е част от OLX Group – един от глобалните лидери в бизнеса с онлайн обяви. Надежда е част от OLX вече две години, като е отговорна за разрастване и менажиране на Телесейлс екипа, грижа и обслужване на бизнес потребителите в платформата. Преди да се присъедини към OLX, Надежда се е занимавала с обслужване на клиенти в онлайн платформи.

Освен, че много обича да говори по телефона, Надежда се грижи за прекрасната си дъщеря Лена, която е успешна млада хокейна звезда.

""
1
Бърза форма за регистрация:
Име на участника (въведете със запетаи при повече от 1 участник)
Телефон за връзка
Професия / длъжност
ЕГН
Име на фирма / организация
Адрес на фирмата по регистрация
ЕИК / БУЛСТАТ /
ИН по ДДС
МОЛ
Как научихте за събитието:
Код за отстъпка:
Промо код
Желаете ли да участвате в Networking cocktail party? (+50 лв.)
Previous
Next

TOP