Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/digital4/MOT.digital4plovdiv.com/wp-content/plugins/formcraft3/formcraft-main.php on line 1019

ТЕМА

Как да продаваме успешно в Румъния?

Как да продаваме успешно в Румъния ще Ви даде полезна информация за начините и стратегията, която трябва да имате, ако желаете да продавате в северната ни съседка. Доверете се на опита на вече реализирани проекти.

ПРЕДСТАВЯНЕ

Никола се занимава с електронна търговия повече от 6 години. В началото стартира, опитвайки да съчетае две индустрии - онлайн търговията и строителството, като със своя екип разработва проект за строителен маркетплейс. По-късно развива собствен електронен магазин за аксесоари за мобилни устройства и дребна потребителска електроника, в комбинация с физически локации. Работи и продава успешно и в маркетплейс платформи.

Търсейки знанието и опитвайки да намери най-добрите специалисти в бранша, за да се поучи от тях и да бъде по-успешен в своя онлайн бизнес, Никола решава да създаде образователен проект, който да дава качествена и полезна информация на електронните търговци. В края на 2015 година се ражда идеята за eCommerce Academy, а само няколко месеца по-късно е и факт първото по-голямо събитие на Академията - eCommerce Academy Conference, превърнало се в ежегодно мероприятие, събиращо на едно място стотици специалисти и онлайн ентусиасти.

Никола създава и успешно развива със своите партньори и още няколко популярни формата "Продавай успешно в Румъния", "From Zero to a Million on Amazon", "Как да удвоим продажбите на своя онлайн магазин", "Как да изградим успешен онлайн бизнес" и други.

""
1
Бърза форма за регистрация:
Име на участника (въведете със запетаи при повече от 1 участник)
Телефон за връзка
Професия / длъжност
ЕГН
Име на фирма / организация
Адрес на фирмата по регистрация
ЕИК / БУЛСТАТ /
ИН по ДДС
МОЛ
Как научихте за събитието:
Код за отстъпка:
Промо код
Желаете ли да участвате в Networking cocktail party? (+50 лв.)
Previous
Next

TOP