Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/digital4/MOT.digital4plovdiv.com/wp-content/plugins/formcraft3/formcraft-main.php on line 1019

ТЕМА

Ecommerce фулфилмънт и клиентско обслужване за няколко пазара - прилики и разлики

Обработването на поръчките за електронните магазини и обслужването на клиентите са едни от най-критичните процеси за всеки онлайн бизнес, на които не се обръща сериозно внимание. Правилното им организиране, особено при уебсайтове с много продукти, е решаващо за последващия успех на електронния магазин. Когато разширявате бизнеса си на международни пазари обслужването на клиенти и управлението на поръчките се оказват ключови. Местните култура и език могат да се окажат сериозен препъни камък, ако не се познават добре. Разберете какви са особеностите на различните пазари на Балканите и Европа и как да се справите с предизвикателствата при обслужване на онлайн магазините на няколко пазара.

ПРЕДСТАВЯНЕ

Стефка Петрова е E-commerce Manager в Метрика ООД, част от групата на La Poste (френския пощенски оператор), с над 14-годишен мениджърски опит в областта на директния маркетинг и аутсорсинг услугите. Консултантските й умения в сферата на маркетинговите активности подпомагат компаниите, с които работи, в избора на продукти и в администриране на онлайн магазините им. Навременната връзка с клиентите, съхранението на продуктите и реализирането на поръчките от електронните магазини са друга част от работата й, която се цени особено високо, защото освобождава време за взимане на стратегически бизнес-решения и разширяване на дейността.

През последните 4 години Стефка се фокусира върху електронната търговия и разработването и развитието на фулфилмънт услугите – сфера, която тепърва предстои да разгръща пълния си потенциал в България. Темата, която ще представи на Digital 4 Plovdiv e Ecommerce фулфилмънт и клиентско обслужване за няколко пазара - прилики и разлики.

""
1
Бърза форма за регистрация:
Име на участника (въведете със запетаи при повече от 1 участник)
Телефон за връзка
Професия / длъжност
ЕГН
Име на фирма / организация
Адрес на фирмата по регистрация
ЕИК / БУЛСТАТ /
ИН по ДДС
МОЛ
Как научихте за събитието:
Код за отстъпка:
Промо код
Желаете ли да участвате в Networking cocktail party? (+50 лв.)
Previous
Next

TOP