Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/digital4/MOT.digital4plovdiv.com/wp-content/plugins/formcraft3/formcraft-main.php on line 1019

ТЕМА

Важни стъпки да стартираш онлайн бизнес на нов пазар

Пред всеки успешен онлайн търговец стои въпросът дали не е време да прехвърли бизнеса си и в друга държава. Презентацията на Balkan eCommerce ще се опита да отговори на въпроси като: за какво трябва да се погрижите най-напред; кои са важните фактори, които да вземете предвид, преди да стартирате своя онлайн магазин в чужбина; кои са често срещаните грешки, когато започвате на нов пазар; какво да направите, за да се предпазите от тях и др. Ще бъдат представени конкретни примери с реални клиенти, както и практически съвети, които можете да използвате в работата си незабавно.

ПРЕДСТАВЯНЕ

Светлозар Димитров е роден през 1983 г. в град Плевен. Завършил е висше образование и магистратура по „Бизнес администрация“ в СА „Д.А.Ценов“ - гр. Свищов. Има над 10-годишен опит в областта на търговията и куриерските услуги.

През 2012 г. Светлозар става оперативен мениджър и част от екипа на иновативен българо-румънски Start-Up проект в сферата на куриерските услуги, предназначен за електронни търговци от двете страни на река Дунав. Проектът се осъществява благодарение на усилията на SA “Urgent Cargus” и „Инаут Трейд“ ООД. До днес работи по развитието на това партньорство, което отдавна предлага на своите клиенти както добре познатата им куриерска услуга, така и множество добавени услуги.

В последните две години Светлозар е изцяло фокусиран върху проекта Balkan eCommerce, който, в партньорство с Медияпост Хит Мейл България, помага на стартиращи или вече реализирали се онлайн търговци да навлязат на нови пазари в чужбина.

""
1
Бърза форма за регистрация:
Име на участника (въведете със запетаи при повече от 1 участник)
Телефон за връзка
Професия / длъжност
ЕГН
Име на фирма / организация
Адрес на фирмата по регистрация
ЕИК / БУЛСТАТ /
ИН по ДДС
МОЛ
Как научихте за събитието:
Код за отстъпка:
Промо код
Желаете ли да участвате в Networking cocktail party? (+50 лв.)
Previous
Next

TOP