Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/digital4/MOT.digital4plovdiv.com/wp-content/plugins/formcraft3/formcraft-main.php on line 1019

ТЕМА

Viber Р(Еволюция). Ерата на дигиталната комуникация.

Искате ли да генерирате стотици потенциални клиенти дневно с минимален бюджет за реклама? А знаете ли, че потребителите ще прекарват повече време през 2018-та, пишейки лични съобщения в Messenger или Viber, отколкото в социалните мрежи?

Фокусът се измества от facebook и email към messenger маркетинг и ако искате да разберете защо личните съобщения са толкова предпочитани от потребителите и как да накарате тази тенденция да работи за вашия бизнес, то тази лекция е за вас!

ПРЕДСТАВЯНЕ

Зарена Кънчева, Маркетинг и PR мениджър на Viber за ЦИЕ

Зарена Кънчева е специалист с над 10-годишен опит в областта на маркетинга, комуникациите, събитийния мениджмънт, рекламата и връзките с обществеността.  От офиса на Viber в София, Зарена отговаря за прилагането на ефективни маркетингови стратегии на пазарите в региона, от които ключови за компанията са България, Сърбия, Унгария, Гърция и Хърватска.

Преди да се присъедини към екипа на Viber, близо 3 години е била бранд мениджър на Fashion Days, където е отговаряла за развитието на маркетинговите дейности на модния ритейлър в България. Преди това е работила като маркетинг мениджър в производителя на изкуствени катерачни стени Walltopia. Професионалната й биография включва и длъжностите PR ръководител в ING/NN Insurance, старши акаунт мениджър в MAG Communications и акаунт мениджър в United Partners.

""
1
Бърза форма за регистрация:
Име на участника (въведете със запетаи при повече от 1 участник)
Телефон за връзка
Професия / длъжност
ЕГН
Име на фирма / организация
Адрес на фирмата по регистрация
ЕИК / БУЛСТАТ /
ИН по ДДС
МОЛ
Как научихте за събитието:
Код за отстъпка:
Промо код
Желаете ли да участвате в Networking cocktail party? (+50 лв.)
Previous
Next

TOP